Luister
Live
8 juni 2021 - 11:11
Deel dit artikel:

Van Barcelona naar Maarheeze: openluchtconcert van Spaanse Mónica in Zandbaktheater

Zangeres Mónica Coronado uit het Spaanse Barcelona komt volgende maand naar Maarheeze. Samen met gipsyflamencogitarist Manito geeft ze een openluchtconcert in het Zandbaktheater, aan de Dennenlaan in Maarheeze.

cranendonck24 / Stijn van Mierlo • Beeld - Edwin Huizing

Mónica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel. Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste te geven. De zangeres begeleidt haarzelf op gitaar. Met heldere stem zingt ze haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervende bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende Manitas de Plata.

Tickets kopen
Het openluchtconcert vindt plaats op vrijdagavond 16 juli. Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. De aanvang is om 20.00 uur, de entree kost 12,50 euro. Aanmelden is verplicht via w.guns@planet.nl of telefonisch via 06-51045735. Meer info vind je op tuininhetbos.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug