Luister
Live
13 mei 2022 - 12:47
Deel dit artikel:

LuuXX krijgt permanent plekje in De Borgh na indrukwekkende expositie

LuuXX Budel, een kleinschalig dagbestedingsproject van Lunet voor cliënten in Budel en omgeving, heeft indruk gemaakt in De Borgh in Budel. Hun expositie is voortaan permanent te bewonderen in het multifunctionele centrum.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - De Borgh Budel

Het Atelier: hier werken de cliënten aan vrolijke en kleurrijke objecten, schilderijen en beelden. Stap voor stap ontwikkelen zij de creatieve vaardigheden met hun cliënten en maken ze prachtige kunst. Je slaagt ongetwijfeld bij Atelier LuuXX Budel als je op zoek bent naar een origineel en kleurrijk cadeau.

Ook in opdracht kunnen zij een object op schilderij vervaardigen. Let daarbij op dat zij nooit onder tijdsdruk werken. "Onze cliënten komen op de eerste plaats en mooie kunst heeft tijd nodig", zegt de organisatie.

Activiteiten

Naast de creatieve activiteiten van atelier LuuXX Budel zijn er ook arbeidsmatige activiteiten, sfeer- en ontspanningsactiviteiten voor de cliënten. Van maandag tot en met vrijdag zijn ze geopend van 09.00 tot 16.00 uur.

Wijkpunt

Op maandagavond is het wijkpunt LuuXX geopend voor cliënten voor gezelligheid, sociale contacten en een lekkere maaltijd.

Samen werken aan een goed leven

Lunet ondersteunt kinderen en (jong)volwassenen met een zorgvraag, zoals een verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstand. Daarbij gaan ze uit van wat iemand kan en wil. "Wij zetten mensen in hun kracht zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Samen werken we aan een zo zelfstandig mogelijke en volwaardige plek in de maatschappij. Of het nu gaat om wonen, werken, leren of vrije tijd; Lunet is altijd betrokken, dichtbij en toegankelijk", aldus Lunet.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug