Luister
Live
20 mei 2022 - 12:48
Deel dit artikel:

Bl3nd in Maarheeze heropend met Sterkselse inbreng

Op de Smits van Oyenlaan in Maarheeze is er veel veranderd bij Bl3nd en is de winkel woensdagmiddag feestelijk heropend. Voorheen was Bl3nd kapper, dameskleding en koffie. Vanaf woensdagmiddag gaat het verder met dameskleding, kinderkleding en interieuraccesoires.

cranendonck24
  / advertorial

Ingrid Acda, vriendin van cabaretier Rob Scheepers uit Sterksel, runt Bl3nd samen met Mieke Veldkamp, die dit al ruim zes jaar doet. Ingrid verkoopt sinds een half jaartje al leuke interieuraccessoires in Bl3nd en toen de kapper aangaf te willen stoppen, kwam er meer ruimte vrij waardoor de twee onderneemsters de winkel een nieuwe dimensie gaven. "We hebben bewust voor kinderkleding gekozen omdat dit in de regio steeds minder te verkrijgen is", aldus Ingrid.

Woensdagmiddag werd de winkel feestelijk geopend. Een zeer gevarieerd assortiment kleding voor dames en kinderen met de maten 116 tor 164 voor jongens en meisjes, maar ook voor de interieurliefhebbers was er genoeg te koop. De kinderen konden zich vermaken op het springkussen, snoepten van een lekkere suikerspin, er was ranja en natuurlijk snoepzakjes terwijl de moeders op hun gemak rondkijken en inkopen deden.

Cadeaubonnen

Voor iedereen die op zoek is naar een leuk cadeautje maar geen keuze kan maken, zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar met ieder gewenst bedrag. Kom gerust een kijkje nemen bij Bl3nd aan de Smits van Oyenlaan 10 in Maarheeze en volg ze alvast op de socials om op de hoogte te blijven van de laatste Bl3nd-nieuwtjes. Bl3nd is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondagen en maandagen zijn ze gesloten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug