Luister
muziek
1 juni 2022 - 17:42
Deel dit artikel:

Slapende vrouw betast in trein, twee mannen uit Cranendonck opgepakt

Een 19-jarige vrouw is dinsdagavond om 23.15 uur in de trein op het traject Lelystad-Almere door een man betast terwijl ze sliep. Dit werd gezien door een andere reiziger die ingreep. Op zijn aanwijzing kon korte tijd later bij station Almere de man en twee andere mannen (uit Cranendonck) - die in zijn gezelschap waren - worden aangehouden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Harm van Leuken
Advertentie

De alerte getuige belde direct 112 en zocht de conducteur op. Samen spraken ze de man aan. De reiziger werd vervolgens bedreigd door de man en twee andere mannen die in zijn gezelschap waren.

Alle drie de mannen zijn door de politie aangehouden toen de trein in Almere aankwam. Het gaat om twee mannen uit de gemeente Cranendonck van 22 en 26 jaar en een 27-jarige man uit de gemeente Westerwolde.

Getuigen gezocht

Mogelijk zijn er meer reizigers getuigen geweest van het incident. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche. De recherche wil graag van ze weten wat ze hebben gezien. Hiervoor kan contact worden gelegd via de onderstaande mogelijkheden. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie