Luister
Live
22 november 2022 - 14:03
Deel dit artikel:

Vacature: Land van Horne zoekt collega’s voor Opleiding Helpende Plus

Op zoek naar een opleiding tot Helpende Plus? Land van Horne is op zoek naar enthousiaste collega’s voor de Opleiding Helpende Plus.

cranendonck24
  / advertorial
  • Beeld - Land van Horne

- 24 of 28 uur

De opleiding helpende plus

Met jouw zorghart, doorzettingsvermogen en leergierigheid ga je het helemaal maken in de zorg. Je begint enthousiast met de voorbereidende periode van 4 weken. Gedurende deze periode word je theoretisch voorbereid op de praktijk. Daarna ga je écht de zorg in: onder begeleiding werk je in verschillende (woon) zorgcentra of bij mensen thuis (thuiszorg). Je gaat dan nog 1 dag per week naar school (Gilde opleidingen in Weert) en werkt je overige contracturen in de praktijk. Na 1 jaar heb je je diploma ‘Dienstverlening uitstroom Helpende Zorg en Welzijn’ inclusief het keuzedeel ‘Plus’.

Toelatingseisen

Je komt in aanmerking voor de opleiding Helpende Plus wanneer je in bezit bent van een VMBO-basis of een vergelijkbaar diploma. Daarnaast heb je eigen vervoer en ben je in de gelegenheid om ingezet te worden op verschillende locaties binnen Stichting Land van Horne. Jouw bereidheid tot reisafstand voor woon-werk verkeer bedraagt max. 30 km enkele reis.

Arbeidsvoorwaarden

De opleiding start in april 2023 bij Gilde Opleidingen in Weert. Je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Je kunt ervoor kiezen om 24 of 28 uur gemiddeld per week te werken en leren. Je ontvangt een salaris conform de CAO VVT.

Ben je al in dienst bij Land van Horne? 

Dan zijn er mogelijkheden voor maatwerk, afhankelijk van jouw vooropleiding en werkervaring. Om te voorkomen dat je er financieel op achteruit gaat, ontvang je tijdens je opleiding minimaal een brutobedrag dat overeenkomt met het nominale bruto salarisbedrag dat je ontving voorafgaand aan de opleiding.

Selectieprocedure

Als je voldoet aan de gestelde eisen, word je uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Tijdens deze informatiebijeenkomst word je uitgebreid geïnformeerd over de opleiding. De informatiebijeenkomst wordt afgesloten met twee speeddates: korte gesprekjes waarbij wij jou alvast wat beter kunnen leren kennen.

De informatiebijeenkomsten staan gepland op:
1. Donderdag 22 december van 10.30 tot 12.30 uur
2. Maandag 23 januari van 09.00 tot 11.00 uur
De informatiebijeenkomsten zullen plaatsvinden in het Dienstencentrum van Land van Horne, gelegen aan de Werthaboulevard 3, 6001 HZ in Weert. 

Om voor de opleiding in aanmerking te kunnen komen, is deelname aan één van de informatiebijeenkomsten verplicht.

Wanneer je na de informatiebijeenkomst verder gaat in de selectieprocedure kun je het volgende verwachten: 

• Je ontvangt een online test, die wij gebruiken als leidraad tijdens het selectiegesprek.
• Indien je nog géén ervaring hebt in de zorg, bieden wij de mogelijkheid om aan een Zorgexperience deel te nemen, je kunt dan kort meelopen op één van onze locaties om desfeer te proeven en te zien hoe het werken in de zorg er echt aan toe gaat.
• Tot slot word je uitgenodigd voor een selectiegesprek, hierna weet je of je bent aangenomen voor de opleiding. Zeker voor het selectiegesprek geldt: een goede voorbereiding is het halve werk!
• De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 2, 3, 6 en 7 in 2023, ook weer op onsDienstencentrum.

Selectieprocedure voor nieuwe collega’s
Je hebt interesse? Super! De eerste stap is solliciteren via de ‘solliciteer direct’ knop.

Selectieprocedure voor medewerkers van Land van Horne

Werk je al bij Land van Horne en heb je interesse? Dan doorloop je hetzelfde sollicitatieproces als hierboven beschreven. Daarnaast vraag je je teamleider een (positieve) referentie te mailen naar: opleidingen@landvanhorne.nl t.a.v. Marcella Grasmeyer.

Diploma op zak? Dan willen wij jou graag belonen met een vast dienstverband!

Informatie 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan gewoon even met ons opleidingsbureau via telefoonnummer: 088 - 987 8463.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug