Luister
muziek
23 mei 2023 - 16:13
Deel dit artikel:

AutoMaatje ongekend populair in Cranendonck: vijftien chauffeurs rijden honderden ritten

Alleen voor dit jaar zitten ze al op een kleine 600 ritten bij ANWB AutoMaatje Cranendonck. Ze doen dit met zo’n vijftien chauffeurs. Daar kunnen er zeker nog wat bij. Je kunt als chauffeur zelf aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent en of je korte of juiste verre ritten wil rijden.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

ANWB AutoMaatje kan voor verschillende doeleinden worden ingezet: een bezoek aan de huisarts, de kapper, een familielid of naar een activiteit. Door deze vervoersdienst kan iedere inwoner van A naar B worden gebracht door een vrijwillige chauffeur uit Cranendonck. Maar denk ook aan ritten naar de ziekenhuizen in de regio of een andere zorgverlener. Hierdoor hoeft niemand aan de kant te blijven staan.

Via het telefoonnummer 0495-592553 van Cordaad Welzijn kunnen inwoners een rit aanmelden. De kosten voor het AutoMaatje bedragen 35 eurocent per kilometer. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en op maandag en donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. We rijden voor inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein.

Vrijwilligers

Zoals al aangegeven is dit vrijwilligerswerk heel flexibel in te zetten als je iets wil doen voor een ander, maar niet op vaste tijden beschikbaar bent. Je mag ook zelf aangeven hoeveel ritten je wil rijden per week, of juist alleen overdag, alleen in de avond of juist in het weekend bijvoorbeeld.

Je hebt een leuk contact met degene die je vervoert, deze mensen zijn er oprecht heel blij mee dat jij hen naar een afspraak kunt brengen en ze ook weer netjes thuisbrengt. We kunnen voor alle dagen chauffeurs gebruiken!

Lijkt het jou leuk om mensen van A naar B te vervoeren en hiermee iets te kunnen betekenen voor een ander? Je bent verzekerd en aan lief en leed wordt gedacht. Interesse? Neem dan contact op met Cordaad Welzijn voor meer informatie via 0495-592 553 of automaatjecranendonck@cordaadwelzijn.nl. De eerstkomende tien aanmelders ontvangen een leuke goodiebag.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie