Luister
muziek
24 Mei 2023 12:06
Deel dit artikel:

Nieuw seizoen bij Theater De Hofnar in de verkoop

Ben er gauw bij, want het nieuwe theateraanbod voor seizoen 2023-2024 van Theater De Hofnar staat online. Op donderdag 25 mei, vanaf 12.00 uur start de kaartverkoop.

cranendonck24
  / advertorial
Advertentie

De Hofnar is erg trots op het nieuwe programma, want het is er allemaal weer.

Paul de Leeuw, Rob Scheepers, Christel de Laat, Henry van Loon, Kommil Foo en nog heel veel meer cabaretiers zullen je weer een lachwekkende avond bezorgen. Voor de muzikale invulling komen onder andere Jamai, 3JS, Karin Bloemen & Old chool Band, Dominic Seldis, Tim Knol en Berget Lewis naar De Hofnar. Maar ook Kiki Schippers en Erik van Looy brengen een bijzonder programma naar De Hofnar.

Wat Mijn Man Niet Weet

Toneelliefhebbers kunnen onder andere de voorstelling ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ met onder andere Victoria Koblenko en Birgit Schuurman, ‘Rust en Vreugd’ met onder andere Doris Baaten en Joep Onderdelinden en ‘BABA’ met Willem Voogd en Evgenia Brendes bezoeken.

Lokaal talent komt ook uitgebreid aan bod in het nieuwe seizoen, denkende aan Harmonie De Dommelecho, Stichting TOV, Tributefest Valkenswaard en Slagwerkgroep UNA.

Jeugd Ontdektheater in De Hofnar

Voor de jeugd zijn er veel leuke voorstellingen geprogrammeerd. Waaronder zes zeer bijzondere, niet-alledaagse jeugdvoorstellingen met een prachtig verhaal of bijzondere diepgang, onder de noemer 'Jeugd Ontdektheater'. Dit zijn onder andere ‘Boer Boris is de baas’ (4+) en ‘LUCKY LUUK’ (4+).

Nieuwe klassieke muziekserie

Welkom bij Bram Invites, een vierdelige klassieke muziekserie in De Hofnar. Voor deze serie nodigt Bram de Vree (docent aan Conservatorium Maastricht en geboren en getogen in Valkenswaard) solisten en ensembles uit die op topniveau spelen. Het worden aantrekkelijke voorstellingen, ook voor mensen (oud én jong) die nog niet vaak van klassieke muziek geproefd hebben, onder het motto: 'Everybody loves classical music, they just don’t know about it yet'.

Kaarten bestellen Kaarten kun je bestellen via hofnar.nl of aan de kaartverkoopbalie (maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur) of bel naar 040-2074010.

De theateragenda voor 2023-2024 is op te halen in De Hofnar. Het hele programma is ook te zien op hofnar.nl

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie