Luister
muziek
19 september 2023 - 17:56
Deel dit artikel:

Verkiezing voor Ondernemer van het Jaar in Cranendonck

Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) organiseert dit jaar op de avond voor de ‘Dag van de ondernemer’ de verkiezing van de OCC Ondernemer van het Jaar. De uitreiking van deze prijs wordt gehouden op donderdag 16 november 2023 tijdens een informeel OCC-feest in De Borgh in Budel.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Dit zijn de winnaars van 2023!

Ondernemers kunnen collega-ondernemers voordragen waarbij het OCC onderscheid maakt tussen ZZP’ers en kleine bedrijven tot en met vijf medewerkers en middel- en grote bedrijven met meer dan vijf medewerkers. Daarnaast is overigens iedereen vrij om ondernemers aan te melden en bedrijven kunnen ook zichzelf opgeven.

De jury benadert en bezoekt de genomineerde bedrijven, selecteert per categorie drie ondernemers die worden gepresenteerd tijdens de feestavond, waarna de uiteindelijke winnaars bekend worden gemaakt.

Oproep om ondernemers te nomineren

Het OCC roept hierbij ondernemers op om collega-ondernemers te nomineren waarvan men vindt dat deze de titel OCC Ondernemer van het Jaar 2023 verdient. De reden voor de nominatie kan voor allen verschillend en uiteenlopend zijn: dit kan door het toepassen van innovatieve ideeën in de bedrijfsvoering, ongekende bedrijfsgroei, bijzondere uitvoering van het personeelsbeleid, creatieve oplossingen van huisvesting- of logistieke problemen. Nomineren van ondernemers kan via het nominatieformulier op de OCC-website.

Arbeidskrapte

Na de coronaperiode raakte de markt oververhit en ontstonden voor ondernemers nieuwe uitdagingen. Beschikbaarheid van materialen en prijsschommelingen, maar met name arbeidskrapte. Een uitdagende tijd en ondernemers moeten ook op dit gebied innovatief zijn. Hoe kun je slimmer mensen werven en vasthouden en hoe kun je inzet van digitalisering en robotisering gebruiken voor je arbeidsproductiviteit. Dit jaar wordt hier bij de beoordeling naar gekeken. Tevens wordt er gekeken naar goed ondernemerschap, hoe de ondernemer op het thema ‘slim inspelen op de arbeidskrapte’ toegevoegde waarde heeft geleverd.

Feestavond met Boy Jansen en 2nd Hand Band

Invulling van de feestavond biedt, naast de verkiezing, volop ruimte voor het bijpraten met ondernemers onder het genot van een hapje en drankje. De avond wordt gepresenteerd door Boy Jansen en wordt muzikaal opgeluisterd door de 2nd Hand Band.

Aanmelden voor de feestavond op 16 november kan vanaf eind september. Hierover volgt later nog uitgebreide informatie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie