Luister
Live
11 april 2021 - 11:10
Deel dit artikel:

Man vernielt ruit in Maarheeze en geeft zichzelf aan voor slaapplek bij politie

Een wel héél bijzondere melding kreeg de politie in de nacht van zaterdag op zondag van een man (44) uit Zwolle. Hij was op zoek naar een slaapplek, dus besloot hij een ruit te vernielen aan Den Engelsman in Maarheeze en zichzelf aan te geven.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Instagram @wijkagent_borkel_schaft

Rond 03.00 uur kwam de melding binnen. Deze man belde de politie om te vertellen dat hij een ruit had vernield bij een bedrijf in Maarheeze en dat hij zichzelf graag wilde aangeven.

Ter plaatse zag de politie dat de ruit inderdaad vernield was. De man verklaarde dat hij zocht naar een slaapplek. "En dan bij ons en het liefst voor twee nachten", zegt wijkagent Marco op Instagram. Bij binnenkomst in het cellencomplex vroeg de man ook nog of hij een kopje koffie mocht hebben.

Espresso
De wijkagent vertelde hem dat ze een noodhulpeenheid zijn die ook wordt ingezet bij onder andere reanimaties. "Toen de man aangaf dat hij door de kou ook ziek had kunnen worden heb ik de 'dikke deur' gesloten in verband met de mogelijke tocht en heb ik daarna een espressootje gedronken", sluit de agent het bizarre verhaal af.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug