Luister
muziek
15 december 2021 - 05:51
Deel dit artikel:

Agent Max zet 'Cycle Tuesday' op tegen rondslingerende fietsen bij station en azc

Wijkagent Max Lenting heeft een nieuw initiatief in het leven geroepen om rondslingerende fietsen bij het station in Maarheeze en het asielzoekerscentrum (azc) in Budel tegen te gaan.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Max Lenting
Advertentie

Hij legt uit: "Al enige tijd treffen we op en rondom het station in Maarheeze veel rondslingerende fietsen aan. Ook op en rondom het azc tref ik vaker fietsen aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn."

Hij werkt samen met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en beveiligingsbedrijf Trigion. "Ook zij trekken bij mij aan de bel als zij fietsen aantreffen waarover men twijfelt. Omdat het om steeds meer fietsen gaat, heb ik 'Cycle Tuesday' in het leven geroepen", legt Lenting uit.

Instagram

Indien mogelijk maakt hij elke dinsdag een social media-post met een aantal fietsen die terug mogen naar de rechtmatige eigenaar. Daarbij zegt hij dat het belangrijk is om aangifte te doen en het framenummer van de fiets te vermelden als je die kwijt bent geraakt. Via zijn Instagrampagina houdt hij je dus dagelijks op de hoogte van rondslingerende en mogelijk gestolen fietsen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie