Luister
muziek
2 januari 2022 - 05:49
Deel dit artikel:

Politie zoekt eigenaars van deze fietsen

Wijkagent Max Lenting heeft op zijn Instagrampagina opnieuw een aantal fietsen geplaatst. Hij is op zoek naar de eigenaars.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Deze week wederom twee fietsen waarvan de politie op is naar de eigenaars. De merken van de fietsen zijn Gazelle en Vortex. Ben of ken je de eigenaar, stuur de wijkagent dan even een DM op Instagram. Hij geeft ook nog een tip mee: "noteer het framenummer van jouw fiets en maak een foto van je fiets. Ik hoop natuurlijk dat het nooit nodig is. Maar dit vergemakkelijkt het terugvinden voor ons."

Cycle Tuesday

Wijkagent Max Lenting heeft een nieuw initiatief in het leven geroepen om rondslingerende fietsen bij het station in Maarheeze en het asielzoekerscentrum (azc) in Budel tegen te gaan. Hij legt uit: "Al enige tijd treffen we op en rondom het station in Maarheeze veel rondslingerende fietsen aan. Ook op en rondom het azc tref ik vaker fietsen aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn."

Hij werkt samen met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en beveiligingsbedrijf Trigion. "Ook zij trekken bij mij aan de bel als zij fietsen aantreffen waarover men twijfelt. Omdat het om steeds meer fietsen gaat, heb ik 'Cycle Tuesday' in het leven geroepen", legt Lenting uit.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie