Luister
Live
31 augustus 2022 - 09:05
Deel dit artikel:

Politie: 'Verdachte winkeldiefstal in Maarheeze is 47-jarige man uit Budel'

Een 47-jarige man uit Budel is opgepakt voor een winkeldiefstal in Maarheeze afgelopen maandag. Dat blijkt uit navraag van Cranendonck24 bij de politie. Meer mogen ze niet over de identiteit van de persoon vertellen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

De aanhouding vond maandag plaats nadat er om 10.07 uur een Burgernet-bericht de wereld in werd geslingerd. Daarin stond dat er gezocht werd naar een 50-jarige man met grijze baard, paarse pet, geruite lichtblauwe blouse en donkere broek. Deze persoon werd gezocht in verband met een winkeldiefstal in Maarheeze. Niet veel later, om 10.35 uur, volgde het bericht dat de gezochte winkeldief is aangehouden.

Nog meer vragen

Het blijkt nu te gaan om een man van 47 jaar uit Budel. We stelden nog meer vragen, maar daar gaf de politie geen antwoord op. "Op een aantal vragen kan ik je vanuit de privacywetgeving geen antwoord geven", aldus een woordvoerder van de politie. "Daarnaast maken we ook een afweging tussen de beschikbare capaciteit van ons team en de aard van het incident waarover we woordvoering doen. Deze winkeldiefstal krijgt door onze operationele collega’s een verder vervolg, maar leent zich niet voor uitgebreide woordvoering."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug