Luister
muziek
3 januari 2023 - 11:54
Deel dit artikel:

VIDEO: ‘Meesteroplichter’ Roy wordt aangepakt op tv

Roy staat dinsdagavond centraal in RTL 5-programma Zeeman Confronteert. Daarin worden oplichters aangepakt. De eerste beelden zijn nu te bekijken. Er zijn ook Cranendonckse slachtoffers gemaakt.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Op social media gaat de naam van de 32-jarige Roy al langer rond. Foto's van hem verschijnen online met uiteenlopende beschuldigingen aan zijn adres. Eén ding hebben die beschuldigingen gemeen: alle slachtoffers zijn door hem opgelicht. Sinds 2018 zijn al oplichtingen van hem bekend. Hij heeft zeker tientallen slachtoffers gemaakt volgens Thijs Zeeman, die de oplichters in zijn uitzendingen aanpakt.

Honderdduizenden euro's

Dinsdagavond 3 januari 2023 wordt de zaak van Roy om 20.30 uur op RTL 5 behandeld, bij Zeeman Confronteert. De Maarheezenaar zou veel mensen gedupeerd hebben. "De schade loopt nu al in de honderdduizenden euro's", zegt een van de slachtoffers tegen Cranendonck24.

Camera-apparatuur

Roy is een meesteroplichter, maar dat weet Jerry (24) natuurlijk niet, zo meldt het tv-programma. Hij leent hem camera-apparatuur uit, maar ziet dit vervolgens nooit meer terug. De schade? Zo'n 15.000 euro. Vanavond zal blijken dat Jerry niet het enige slachtoffer van Roy is. Er volgen meer. Veel meer.

Over Zeeman Confronteert

In Zeeman Confronteert zetten Thijs Zeeman en zijn team alles op alles om Nederlanders die een groot probleem hebben te helpen. Zeeman gaat achter meesteroplichters, manipulators en louche beunhazen aan die andere mensen emotioneel of financieel hebben geruïneerd.

Het lastige aan de zaak rondom Roy is dat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, zo zegt Thijs Zeeman.

Eerste beelden

De promo en eerste beelden van de tv-uitzending zie je HIER.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie