Luister
muziek
2 februari 2023 - 06:02
Deel dit artikel:

Vrouw (70) zwaargewond bij steekpartij in Groningen, man uit Budel aangehouden

Een 70-jarige vrouw uit Groningen raakte dinsdagmiddag gewond bij een steekincident in haar woning. Twee personen zijn aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij dit steekincident. Eén verdachte is een 30-jarige man uit Budel.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview (de Holstek in Groningen)
Advertentie

Dinsdag 31 januari rond 13.40 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een steekincident aan de Holtstek in Groningen. Het slachtoffer raakte zwaargewond en de medische hulpverlening kwam met spoed ter plaatse. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten.

Verdachten aangehouden

Rond 13.55 uur werd de eerste verdachte aangehouden in de omgeving van de Rademarkt. Het gaat om een 30-jarige man uit Budel. Niet veel later werd een tweede verdachte, een 29-jarige man uit Hoogeveen aangehouden nabij het Damsterdiep. Beide verdachten zitten vast en worden verhoord.

Getuigen en camerabeelden gezocht

De politie is ook op zoek naar camerabeelden waar het incident of de verdachte(n) op zijn te zien. Dit kunnen beelden zijn van een deurbelcamera of dashcam. Informatie delen kan telefonisch (0900-8844) of anoniem (0800-7000).

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie