Luister
muziek
22 februari 2023 - 11:59
Deel dit artikel:

Politieke partijen in gezamenlijke oproep: ‘Wij vinden jullie mening over azc-terrein belangrijk’

ELAN, CDA, Cranendonck Actief, VVD en Pro6 hebben gezamenlijk een statement gepubliceerd. Deze heeft betrekking op het inwonersonderzoek dat door de gemeente Cranendonck is ingesteld. Hierin kunnen inwoners hun mening geven over wat er na juli 2024 met het azc-terrein in Budel moet gebeuren.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Alle Cranendonckse politieke partijen hebben dezelfde oproep gedeeld (met uitzondering van eenmansfractie Bart Kraaijvanger). Op 8 maart 2022 is namelijk een besluit genomen door de gemeenteraad om inwoners mee te nemen in het vraagstuk 'wat gebeurt er met het azc na juli 2024?'. Met alle partijen is besloten om dit te doen middels een inwonersonderzoek. "Op deze manier hopen we een zo breed mogelijk publiek bereid te vinden om zijn of haar mening over de toekomst van het azc kenbaar te maken", zo staat in het statement.

In de brievenbus

De gemeente Cranendonck heeft onderzoeksbureau I&A Research aangesteld om het onderzoek te leiden. De brieven zijn afgelopen donderdag op de post gedaan en het onderzoek valt bij iedereen in de gemeente in de brievenbus. De uitkomst van het inwonersonderzoek zal begin april bekend zijn. "Uiteraard zullen wij deze met jullie delen", zo richten de partijen zich tot de inwoners.

Ze sluiten af met: "Wij vinden jullie mening heel belangrijk. Wij willen jullie oproepen om deel te nemen én hopen op zeer veel reacties."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie