Luister
muziek
22 februari 2023 - 20:49
Deel dit artikel:

Door vrachtwagen geramd huis in Maarheeze is gestut, voertuig uit woning getrokken

De woning aan de Stationsstraat in Maarheeze is stabiel door het stutten van het pand, zo geeft de brandweer aan. In het huis reed woensdagmiddag een vrachtwagen naar binnen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Rico Vogels
Advertentie

De vrachtwagen is inmiddels door een bergingsbedrijf uit de woning getrokken. Stichting Salvage is ter plaatse voor verdere ondersteuning van de getroffen bewoners. Stichting Salvage verleent eerste hulp aan alle gedupeerden bij schade door brand, blikseminslag, explosie, water, storm en/of aanrijding namens de gezamenlijke brandverzekeraars in Nederland.

Bewoners ongedeerd, chauffeur gewond

Woensdagmiddag werden de bewoners en omwonenden opgeschrikt van een vrachtwagencombinatie die het huis aan de Stationsstraat in Maarheeze binnenreed. De bewoners van de woning bleven ongedeerd. De vrachtwagenchauffeur zat bekneld in de cabine, werd even later bevrijd en is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Onbekende oorzaak

Rond 15.00 uur vond het ongeval plaats. Hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend. De Stationsstraat is enige tijd afgesloten geweest en trok veel aandacht. Ook van de (landelijke) media.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug