Luister
muziek
15 maart 2023 - 06:04
Deel dit artikel:

Geen inwonersonderzoek over azc-terrein ontvangen? Zo kun je die alsnog aanvragen

Eind februari zouden alle huishoudens in Cranendonck het inwonersonderzoek ontvangen moeten hebben naar een passende invulling van het terrein waar het azc Cranendonck is gevestigd. Cranendonck24 ontving meerdere meldingen dat inwoners geen vragenlijst hebben ontvangen.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Het is nog tot 19 maart mogelijk om deel te nemen aan het inwonersonderzoek. Hiermee wil het gemeentebestuur inwoners betrekken bij de plannen voor een passende invulling van een deel van het Nassau-Dietzterrein waar sinds 2014 het azc is gevestigd. Er zijn vorige week ook herinneringsbrieven voor deelname aan het onderzoek verzonden.

Goed om te weten: iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen aan het onderzoek, digitaal of analoog (met behulp van een papieren vragenlijst). Ieder huishouden heeft één uitnodiging voor deelname ontvangen. Het is echter wel mogelijk voor andere leden van het huishouden/bewoners op hetzelfde adres, om mee te doen.

Melden bij gemeente Cranendonck

De gemeente Cranendonck zegt geen meldingen te hebben ontvangen over het niet ontvangen van het inwonersonderzoek. "Hetzelfde geldt voor het onderzoeksbureau", laat de gemeente Cranendonck weten aan Cranendonck24. "We kunnen slechts aangeven dat geheime adressen geen vragenlijst gekregen hebben en we verder geen signalen hebben dat er iets mis is gegaan. Als inwoners zich melden dat ze geen vragenlijst ontvangen hebben, ontvangen ze - na een check - alsnog een vragenlijst." Je kunt je dus melden bij gemeente Cranendonck als je de vragenlijst alsnog wilt ontvangen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie