Luister
muziek
15 april 2023 - 06:02
Deel dit artikel:

VIDEO: Man plast tegen gevel van huis, bewoner Jihad gaat confrontatie aan

Op beelden van Jihad Faida is te zien hoe een man tegen de gevel van zijn woning in Budel-Schoot plast. De volle blaas van de dader wordt geleegd, waarna Jihad naar buiten stapt en verhaal gaat halen. Hieronder zie je de beelden daarvan.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Jihad Faida
Advertentie

Het zijn opmerkelijke beelden. De video is gemaakt door een camera aan de woning aan de Grootschoterweg in Budel-Schoot. In de opnames is te zien hoe donderdag 13 april 2023 om 12.05 uur een man de oprit van Jihad oploopt. Vervolgens begint hij tegen de zijgevel van het huis te urineren.

Op dat moment is woningeigenaar Jihad Faida thuis. Hij vertelt aan Cranendonck24: "Ik verwachtte een pakketje. Toen ik een melding kreeg dat er iemand bij de voordeur stond, keek ik op de camerabeelden. Daar zag ik opeens iemand een kleine boodschap doen tegen mijn huis." Jihad snelt zich naar buiten, maar voordat hij bij de oprit is, is de persoon al verdwenen. "Ik riep nog 'kom eens terug'. Maar hij begreep me niet."

'What is this?'

Jihad komt er dan achter dat de persoon geen Nederlands spreekt. In het Engels vraagt Jihad: "What is this?" De man vraagt daarop of Jihad Arabisch spreekt. "Toevallig kan ik Marokkaans, dus daardoor kon ik hem verstaan. Hij zei sorry en dat hij een hoop problemen heeft. Ik zei tegen hem dat ik daar niks mee te maken heb", legt Jihad uit. "Ik weet 100 procent zeker dat het een asielzoeker is", vult Jihad daar nog aan toe. Zowel het COA als de politie kunnen dit niet bevestigen, na navraag van Cranendonck24.

Boos toegesproken

Dat kan er ook mee te maken hebben dat Jihad geen aangifte heeft gedaan. Hij legt uit: "Door de manier waarop ik boos op hem ben geworden, zal hij wel geschrokken zijn. In het Marokkaans heb ik duidelijk gemaakt dat hij de boel hier niet moet komen verzieken."

Jihad heeft hem uiteindelijk zelf de urine van de zijgevel laten wegspoelen. "Ik heb hem een emmer water gegeven en erover heen laten gooien", sluit hij af.

Bekijk hieronder de video van Cranendonck24.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie