Luister
muziek
3 mei 2023 - 10:28
Deel dit artikel:

Overtredingen aan het licht bij controles in Maarheeze en Budel tegen illegale bewoning

Er zijn overtredingen vastgesteld bij (her)controles op drie locaties in Budel en Maarheeze. Deze hebben betrekking op de geldende bestemmingsplannen. De gemeente zal hier handhavend tegen optreden.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Dat meldt gemeente Cranendonck. Zij hebben gezamenlijk met de politie en de Veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost (VRBZO) op dinsdag 2 mei 2023 op drie locaties in Budel en Maarheeze een (her)controle uitgevoerd in het kader van (illegale) bewoning van arbeidsmigranten en spookbewoning.

Handhaving

In het belang van een veilige woonomgeving en de naleving van de wet- en regelgeving, controleert de gemeente Cranendonck op mogelijk strijdige en gevaarlijke situaties. Wanneer overtredingen worden geconstateerd treedt de gemeente, indien nodig in samenwerking met andere betrokken partijen, handhavend op.

Melden verdachte situaties en overlast

Ook inwoners kunnen bijdragen aan een veilige leefomgeving. Zij kunnen verdachte situaties en overlast melden. Dat kan telefonisch bij de gemeente Cranendonck via 0495-431222 of bij de politie via 0900-8844.

Liever anoniem melden? Dat kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl. Anonieme meldingen komen rechtstreeks bij de gemeente terecht en kunnen gebruikt worden voor onderzoek of een controle.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie