Luister
muziek
26 Augustus 2023 15:11
Deel dit artikel:

Getuigen gezocht: 'Bijna-ongeval op zebrapad in Maarheeze'

Willy Rooijakkers doet een oproep aan getuigen die vrijdagavond tussen 18.15 en 18.45 uur getuige waren van een bijna-ongeluk op het zebrapad in de Stationstraat in Maarheeze. Rooijakkers zegt dat hij en zijn hond bijna met hoge snelheid zijn aangereden door een bestuurder van een witte bedrijfsbus.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Het vermeende incident vond plaats toen Rooijakkers en zijn hond zich op het zebrapad bevonden om over te steken. Een witte bedrijfsbus naderde met hoge snelheid vanaf links en besloot nog snel voor hen over het zebrapad te rijden. Hierdoor moest de bestuurder abrupt uitwijken naar de linkerzijde van de weg, richting het spoor. Dit resulteerde in een gevaarlijke situatie waarbij Rooijakkers en zijn hond ternauwernood aan een aanrijding ontsnapten.

Een vrouw, die op dat moment aan kwam fietsen, heeft het incident waargenomen, meldt Rooijakkers aan Cranendonck24. Rooijakkers heeft de gelegenheid niet gehad om de informatie over het bedrijf van de bus te noteren. Daarom doet hij nu een beroep op eventuele getuigen om zich te melden en te helpen bij het identificeren van de bestuurder en het bedrijf in kwestie.

Rooijakkers zegt dat dit incident niet op zichzelf staat. In de Stationstraat in Maarheeze wordt volgens hem dagelijks de maximumsnelheid overschreden en automobilisten zouden vaak het zebrapad negeren wanneer voetgangers willen oversteken.

Melden als getuige

Indien je getuige was van dit bijna-ongeluk of meer informatie heeft over de witte bedrijfsbus, word je vriendelijk verzocht contact op te nemen met Willy Rooijakkers. Je kunt hem bereiken via een e-mail aan info@cranendonck24.nl. Wij zetten de informatie dan door naar Rooijakkers.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie