Luister
muziek
3 april 2024 - 10:56
Deel dit artikel:

34-jarige man uit Budel nog steeds vermist: 'We maken ons zorgen'

De man (34) die sinds dinsdagavond vermist is in Budel, is nog altijd niet gevonden. De politie houdt geen rekening met een misdrijf, laten ze desgevraagd aan Cranendonck24 weten.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Archieffoto
Advertentie

Om 20.30 uur dinsdagavond werd er een Burgernetbericht verstuurd. Daarin werd gemeld dat een 34-jarige man uit Budel vermist is. Hij zou mogelijk in een witte Citroën Berlingo rijden, stond in het bericht. De man is blank, 1,86 meter groot, heeft kort bruin haar en een getrimd baardje. Hij droeg een grijs-zwarte werkjas, blauwe jeans en donkerblauwe schoenen. Het kenteken van de Citroën begint met '3VS'. Heb je tips, bel dan de politie via 0900-8844.

Zorgen om welzijn van de man

Woensdagochtend laat de politie aan Cranendonck24 desgevraagd weten: "De man is nog altijd vermist. We kunnen op dit moment niet meer informatie geven dan dat we geen rekening houden met een misdrijf, maar ons wel zorgen maken om het welzijn van de man. We kijken naar hem uit en vragen inderdaad via Burgernet aan mensen om naar hem uit te kijken. In het kader van de privacy, gaan we niet verder in op details."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie