Luister
muziek
17 Juni 2024 15:35
Deel dit artikel:

Budels pakt gouden en bronzen plakken met speciaalbieren

De Budelse Bierbrouwerij heeft met Budels Weizen de gouden medaille gewonnen op de prestigieuze Dutch Beer Challenge. Wat maakt Budels Weizen zo speciaal? "Het begint allemaal met de zorgvuldige selectie van de beste biologische ingrediënten."

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Budels Bier | Budelse Brouwerij
Advertentie

Dat zegt Budels Bier zelf. "Elke slok van deze verfrissende Weizen biedt een harmonieuze balans van tarwe en gerstemout, een delicate fruitige toets en een heerlijke afdronk. Het resultaat is een bier dat zowel complex als verfrissend is, ideaal voor elke gelegenheid. We zijn trots dat onze Budels Weizen uitblinkt tussen de vele inzendingen en als gouden winnaar uit de bus is gekomen”, aldus Gerard Arts van Budels Bier.

Het is volgens de Budelse brouwerij meer dan een bier. "Bij Budels geloven we dat bier meer is dan een drankje; het is een beleving die mensen samenbrengt. Met Budels Weizen nodigen we bierliefhebbers uit om deel te nemen aan onze ontdekkingsreis van de smaak. Of je nu geniet van een zonnige middag op het terras, een gezellige avond met vrienden of een moment van rust na een lange dag, Budels Weizen zorgt voor het perfecte gezelschap."

Naast de eerste prijs, werd er ook nog tweemaal brons binnengehaald door Budels Bier. Dat deden ze met Budels 0.0% Malty Dark en de Witte Parel.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie