Luister
muziek
21 Juni 2024 11:40
Deel dit artikel:

Nieuw restaurant Roots in Budel gaat 4 juli open

Op donderdag 4 juli gaat het gloednieuwe, sfeervolle restaurant Roots op het Capucijnerplein in Budel open voor gasten voor lunch, diner en terras. De bevlogen koks en ondernemers Dennis van der Heijden en Mika Bour hebben hun sporen op culinair gebied al ruimschoots verdiend en maken van elk bord een plaatje.

cranendonck24
  / Betaalde content
Advertentie

Roots serveert drie en viergangen menu’s én avondvullende, culinaire vijf en zes gangenmenu’s. De koks vernieuwen de dinerkaart elke twee maanden zodat ze gasten blijven verrassen. Roots kent ook events, zoals Wine & Dine en Bier & Spijs, en is ook exclusief beschikbaar voor gezelschappen voor een lunch, diner, feest of zakelijke bijeenkomst.

Op zaterdag 29 juni kunnen belangstellenden van 13.00 tot 17.00 uur een kijkje komen nemen in het restaurant en kennismaken met Dennis, Mika en hun medewerkers. Bezoekers maken kans op een cadeaubon. Reserveren voor lunch en diner is nu al mogelijk via rootsbudel.nl of 0495-585007. Wie nu reserveert, krijgt een gratis glas cava als welkomstdrankje bij het diner. Roots is open voor lunch van vrijdag tot en met maandag en voor diner van donderdag tot en met maandag.

Droom wordt werkelijkheid

Dennis van der Heijden: “Mika en ik kennen elkaar al jaren en delen onze passie voor het bedenken, bereiden en presenteren van mooie gerechten. Onze droom van een eigen restaurant wordt nu werkelijkheid. We laten ons graag inspireren door de keukens en smaken van over de hele wereld, maar we werken ook graag met lokale en streekproducten. We serveren vlees, vis en vegetarische gerechten. En natuurlijk houden we rekening met allergieën, diëten en specifieke wensen van onze gasten.”

Persoonlijk contact

Mika Bour: “We vinden persoonlijk contact met gasten heel belangrijk. Zij kunnen ons aan het werk zien door een raam dat uitzicht biedt op de keuken. We zijn trots op onze culinaire creaties en komen graag aan tafel voor uitleg over onze gerechten of om een praatje te maken. Onze sommelier Robin Singels heeft veel zorg besteed aan een wijnkaart met mooie en bijzondere wijnen. We hebben dan ook wijnarrangementen die perfect bij onze gerechten passen. En dat geldt ook voor speciaalbieren.”

Coöperatie

Restaurant Roots in Budel wordt mede mogelijk gemaakt door Coöperatie Roots Budel, die (oud-)ondernemers en particulieren als lid kent. De coöperatie wil een culinaire ontmoetingsplaats creëren die een bijdrage levert aan de aantrekkelijkheid van het centrum van Budel. De coöperatie geeft hiervoor de twee veelbelovende koks de mogelijkheid om een eigen restaurant op te bouwen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie