Luister
muziek
17 Juli 2024 14:25
Deel dit artikel:

Nomineren maar! wie is volgens jou Ondernemer van het Jaar in Cranendonck?

De voorbereidingen voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2024 zijn gestart in Cranendonck. Dit jaar staat in het teken van het thema ‘Ondernemer, klaar voor de toekomst’. “We willen ondernemers in de schijnwerpers zetten die klaar zijn voor de uitdagingen en kansen van de toekomst”, zegt OCC Cranendonck, organisator van de verkiezing.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

De bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar vindt plaats op 14 november 2024 in De Borgh in Budel. In verschillende categorieën worden de prijzen verdeeld. Dat zijn:

  • ZZP’ers/kleine bedrijven (tot vijf medewerkers)
  • Middelgrote/grote bedrijven (meer dan vijf medewerkers)

Iedereen kan ondernemers nomineren. Je mag maximaal drie ondernemers voordragen. Nomineer jouw favoriete ondernemer vóór 1 oktober 2024 via de website van OCC Cranendonck. De jury benadert en bezoekt de genomineerden en selecteert per categorie drie finalisten.

Bedrijf nomineren

Het OCC roept hierbij op om (collega)ondernemers te nomineren waarvan men vindt dat deze de titel OCC Ondernemer van het jaar 2024 verdient. Naast het thema 'Ondernemer, klaar voor de toekomst' kan de reden voor de nominatie voor allen verschillend en uiteenlopend zijn. Dit kan ook door het toepassen van innovatieve ideeën in de bedrijfsvoering, ongekende bedrijfsgroei, bijzondere uitvoering van het personeelsbeleid, creatieve oplossingen van huisvesting -of logistieke problemen et cetera.

Je mag maximaal drie ondernemers voordragen. Dit kan tot uiterlijk 1 oktober 2024 door het invullen van dit formulier.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie