Luister
muziek
27 Juli 2024 09:28
Deel dit artikel:

Tourwielerclub Os Verzet uit Budel in nieuw tenue gestoken

Al 46 jaar fietst Tourwielerclub Os Verzet uit Budel rond in de regio. Een van hun leden, Hans van der Straaten van het gelijknamige makelaarskantoor in Budel, heeft de groep in een nieuw tenue gestoken.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Tourwielerclub Os Verzet is een kleinere, informele fietsclub in Budel. In 1978 werd Os Verzet opgericht en bestaat dus inmiddels al 46 jaar. In het seizoen dat loopt van maart tot november worden er wekelijks meerdere fietstochten gemaakt. Daarbij zijn sportiviteit met enige uitdaging en gezelligheid belangrijke uitgangspunten. Ook wordt jaarlijks een fietsweek georganiseerd in Frankrijk.

Dit voorjaar werd de club in een nieuw tenue gestoken. "Ons actieve lid, Hans van der Straaten, heeft hierbij zijn makelaarskantoor als sponsor verbonden aan onze fietsclub en er voor gezorgd dat wij in een mooie nieuwe outfit onze fietstochten kunnen rijden", zeggen de leden van de fietsclub. "Als leden van Os Verzet willen wij Hans en Van der Straaten Makelaardij, dé makelaar voor Cranendonck en omgeving, hiervoor heel hartelijk bedanken."

Heb je interesse om je aan te sluiten bij deze fietsclub? Meld je bij een van de leden van Os Verzet of via Van der Straaten Makelaardij.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie