Luister
muziek
15 Oktober 2024 08:30
Deel dit artikel:

’t Bloazerke nieuw in winkelhart van Leende: ‘Het is een mooie, moderne winkel geworden’

In het winkelhart van Leende is dinsdag 17 september Tabakspeciaalzaak ’t Blaozerke geopend. Met de opening van de nieuwe tabaksspeciaalzaak wordt ingespeeld op het verbod op verkoop van tabak in supermarkten sinds juli van dit jaar.

cranendonck24
  / Betaalde content
Advertentie

Het is de doelstelling van de overheid om het aantal tabaksverkooppunten naar beneden te brengen door de verkoop van tabak in supermarkten vanaf juli 2024 te verbieden. Op termijn wordt er ook gesproken over het verbieden van de verkoop van tabak in tankstations en andere zaken.

De eigenaren, Francois en Jolanda, kregen de kans om het pand naast de Kruidvat en Bakkerij Godfried de Vocht in Leende te betreden. ‘t Blaozerke is vernoemd naar de trots van de Leendenaren; De Lindse Blaos. Om aan de vraag van de consument te voldoen, hebben zij daarom de sprong gewaagd en zijn aan de Margrietlaan 3H in Leende ‘t Blaozerke begonnen.

LEES OOK: Plaats ook een artikel over jouw bedrijf op Cranendonck24

De klanten van PLUS zijn gewend om bij het bezoek aan de supermarkt hun tabak te kopen aan de servicebalie. Nu dit niet meer mag, biedt ‘t Blaozerke een uitkomst. “Het is een mooie, nieuwe en moderne winkel geworden, een echte aanwinst voor het winkelcentrum en heel Heeze-Leende en omstreken”, zeggen de eigenaars.

Naast sigaretten en tabak hebben ze ook volop keuze in sigaren, e-sigaretten en liquids. En kunnen mensen over een tijdje ook terecht voor kansspelen, zoals Staatsloterij, Toto, Lotto en krasloten.

‘t Blaozerke is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie