Luister
muziek
16 Oktober 2024 10:35
Deel dit artikel:

Dit zijn finalisten voor titel 'Ondernemer van het Jaar 2024' in Cranendonck

Houben Reinigingstechnieken, Prowise en Potentia Gym zijn de genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het Jaar' in Cranendonck in de categorie van grote bedrijven. Everybody Healthy, GroenGenoten en Levi LifeSavingBuddy zijn de genomineerden bij kleine bedrijven.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) organiseert op de avond vóór de ‘Dag van de ondernemer’ de verkiezing van Cranendonckse Ondernemer van het Jaar 2024. De bekendmaking en uitreiking van deze prijs vindt plaats op donderdag 14 november in De Borgh in Budel.

De laatste weken zijn ondernemers voorgedragen en uit de vele aanmeldingen blijkt dat de waardering voor onze lokale ondernemers groot is. Door de jury is een selectie gemaakt van drie ondernemers per categorie. Deze categorieën zijn bedrijven tot en met vijf medewerkers/zzp'ers en ondernemers met bedrijven van meer dan vijf medewerkers.

Kanshebbers voor Ondernemer van het Jaar 2024

De kandidaten uit de categorie bedrijven tot en met vijf medewerkers/zzp'ers:

  • Everybody Healthy
  • GroenGenoten
  • Levi LifeSavingBuddy

De kandidaten uit de categorie met meer dan vijf medewerkers:

  • Houben Reinigingstechnieken
  • Prowise
  • Potentia Gym

Wie de winnaar wordt, bepaalt een jury. Wil je bij de uitreiking aanwezig zijn, kaarten zijn verkrijgbaar via deze website.

Klaar voor de toekomst

Dit jaar staat in het teken van het thema ‘Ondernemer, klaar voor de toekomst’. “We willen hiermee ondernemers in de schijnwerpers zetten die klaar zijn voor de uitdagingen en kansen van de toekomst”, zegt organisator Ondernemerscontact Cranendonck (OCC).

Het OCC organiseert dit jaar voor de tweede keer, op de vooravond van de ‘Dag van de ondernemer’, de verkiezing.

Naast het thema ‘Ondernemer, klaar voor de toekomst’ kan de reden voor de nominatie voor allen verschillend en uiteenlopend zijn. Dit kan ook door het toepassen van innovatieve ideeën in de bedrijfsvoering, ongekende bedrijfsgroei, bijzondere uitvoering van het personeelsbeleid, creatieve oplossingen van huisvesting of logistieke problemen, et cetera.

De jury benadert en bezoekt de genomineerde bedrijven, selecteert per categorie drie ondernemers die worden gepresenteerd tijdens de feestavond in De Borgh op 14 november, waarna de uiteindelijke winnaars bekend worden gemaakt.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie