Luister
muziek
21 September 2023 06:05
Deel dit artikel:

Locatie van nieuwe VVV in Schepenhuis wordt geopend met diverse activiteiten

Op zaterdag 7 oktober 2023 wordt het nieuwe kantoor van VVV Cranendonck officieel geopend. De nieuwe locatie is in het historische Schepenhuis aan de Markt in Budel . De officiële openingshandeling zal om 15.00 uur verricht worden door wethouder Marcel Lemmen, wethouder van de gemeente Cranendonck.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - VVV Cranendonck
Advertentie

Rondom deze opening zijn er op die dag van 13.00 tot en met 17.00 uur een aantal activiteiten gepland voor belangstellenden van alle leeftijden. Zo zullen er door de Heemkundekring De Baronie van Cranendonck, op de eerste etage van het Schepenhuis, doorlopend oude filmfragmenten vertoond worden over de gemeente Cranendonck.

Toeristische markt

Het Smokkelmuseum aan de Markt is tevens geopend en de kerk OLV Visitatie is open voor bezichtiging en rondleiding. Voor het Schepenhuis zal een toeristische markt plaatsvinden waar diverse verenigingen en stichtingen zich presenteren en graag met je delen wat ze op toeristisch gebied te bieden hebben.

Etalagezoektocht voor kinderen

Vanaf de Markt zijn er ook een drietal wandelroutes door het centrum van Budel beschikbaar. Een van de die routes is speciaal voor kinderen van het basisonderwijs in Cranendonck opgezet. Het betreft een spannende etalagezoektocht, waarbij mooie prijzen verloot zullen worden onder de deelnemers. De kinderen dienen wel begeleid te worden door een volwassen persoon. In samenspraak met de horecaondernemers zal er een gezellige sfeer op de markt gecreëerd worden. Een optreden van dweilorkest Hoal Lieëd uit Soerendonk zal zeker bijdragen aan de gezellige sfeer.

Trots

De vrijwilligers van VVV Cranendonck zullen op die dag trots laten zien wat de nieuwe locatie van de VVV voor het publiek kan betekenen. Veel mensen denken aan de bekende VVV-cadeaukaart of aan een wandel- of fietsroute in de omgeving. Dat het dienstenpakket veel breder is willen ze graag laten horen en laten zien.

VVV Cranendonck heeft de ambitie om het dienstenpakket veel verder uit te breiden. Echter vele initiatieven blijven, wegens een groot tekort aan vrijwilligers, op de plank liggen. De hoop is dan ook dat er zich vrijwilligers melden om het team te komen versterken. Naast vrijwilligers die bij toerbeurt het steunpunt en de winkel draaiend houden, is er ook behoefte aan mensen die achter de schermen werkzaamheden verrichten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie