Luister
muziek
21 maart 2024 - 21:14
Deel dit artikel:

Reisbureau Riks de Jong groeit uit zijn jasje: 'Nieuw kantoor en nieuwe naam komen eraan'

Riks de Jong is met zijn reisbureau een begrip in Budel en omstreken. Jarenlange ervaring (en vele werkbezoeken) zorgen ervoor dat hij met zijn team de mooiste reizen aan kan bieden aan klanten. Er komt een nieuwe stap aan: zijn bedrijf bestaat 25 jaar, er komt een groter kantoor op een nieuwe locatie én hij presenteert een nieuwe naam voor zijn reisbureau.

cranendonck24
  / advertorial
  • Beeld - Harm van Leuken
Advertentie

Al vele jaren verzorgen Riks de Jong en zijn team individuele rondreizen en (strand)vakanties op basis van de specifieke wensen van de klant. "Tevens bieden wij de keuze uit onder andere vele Belgische, Nederlandse en Duitse reisorganisaties, wat voor de klant zeer voordelig uit kan pakken", legt Riks uit.

25-jarig jubileum en nieuw kantoor

In 2023 hebben ze hun 25-jarig jubileum gevierd. Omdat ze flink uit hun jasje zijn gegroeid, verhuizen ze naar een veel groter kantoor aan het Capucijnerplein in het hartje van Budel. Daar zullen ze ook meer services en een uitgebreider bestemmingenpakket aanbieden. Riks: "Losse vervoersbiljetten, vliegtickets, busreizen, cruises, campers, zonvakanties, rondreizen en andere gelijksoortige specifieke vakanties op aanvraag. Voor ons is geen verzoek te gek, als we de tijd krijgen om het netjes uit te werken."

Lijfspreuk van specialist Riks

“Ik was er al, voor u”, is de lijfspreuk van Riks de Jong. "Dat probeer ik dan ook zeker waar te maken. Op de meeste bestemmingen ben ik de afgelopen 45 jaar veelal meerdere keren geweest. Voor onder andere Vietnam, Turkije, Egypte, Spanje, Griekenland, Kroatië, Zuid Afrika, Mexico, Thailand, Maleisië, Japan, Colombia, Caribisch gebied en Indonesië mag ik mijzelf gerust specialist noemen. Tevens ben ik een vliegspecialist, wat betekent dat daar mijn hart en knowhow ligt. Dit neemt niet weg dat we met busreizen, auto- en campervakanties inmiddels al onze sporen verdiend hebben. Ik ga jaarlijks minimaal acht keer op studie- en of werkvakantie, om zo op de hoogte te blijven van de plaatselijke situatie. Onze medewerkers gaan eveneens regelmatig op studiereis. In totaal hebben we op dit moment al ruim 78 landen bezocht. De rest van het team volgt in mijn voetsporen en heeft op velerlei andere vlakken eerder al hun ervaringen opgedaan, waaronder verzekeringen, Visa, administratie en nog meer bestemmingen.

Werkwijze

Op het kantoor van Riks de Jong in Budel werken ze meestal op afspraak, indien mogelijk bij jou thuis. Ook in de avonduren en op zondag. "Of 24 uur per dag via Facebook, WhatsApp en e-mail. Vanuit mijn grote foto- en filmverzameling, onder andere op YouTube, probeer ik een beeld te creëren van de te verwachten vakantie om zo een passend reisadvies samen te kunnen stellen. We hebben een gezellig en vakkundig team en de koffie en thee staat altijd klaar. Omdat ruim 60 procent van alle vakanties niet of niet lees- en vindbaar op internet staat, is het onmogelijk een compleet overzicht in deze website aan te bieden, inclusief de beste en voordeligste reisverzekeringen. Via onze zeer uitgebreide offertemodule kunnen we veilig boekbare aanbiedingen aan jullie toesturen."

Klanten kunnen ook altijd via de website een aanvraag plaatsen. "Wij hebben ruime openingstijden, maar werken liever op afspraak, zodat we ruim de tijd voor jullie wensen kunnen nemen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we jullie vakantiewensen bespreken. Volg ons ook op onze sociale media en schrijf je in voor de interessante nieuwsbrief."

Nieuwe naam: Reisbureau De Kempen

"Ik was er al, voor u." Straks is dat ook aan Schutstraatje 20B, 6021CC aan het Capucijnerplein in Budel en dan gaan zij verder onder de naam Reisbureau De Kempen. "Maar wel met ons oude vertrouwde en uitgebreide team", sluit Riks de Jong af.

Dit verhaal is onderdeel van een serie in samenwerking met Gewoon in Budel. Neem een kijkje op onze speciale pagina voor alle artikelen!

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie