Luister
Live
23 maart 2022 - 16:30
Deel dit artikel:

Terugblikken op verlate Boerenbruiloft in Roesdonk: 'Bijzonder seizoen'

Afgelopen zaterdag was het groot feest in Roesdonk bij de Boerenbruiloft van boer Anthony en boerin Judith. Als verrassing voor juf Judith liepen alle kinderen van peuterspeelzaal de Brassertjes en buitenschoolse opvang Villa Vrolijk mee.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - CV De Roesdonkers

Na het eten bij De Bout werd het huwelijk onofficieel voltrokken. De getuigen hadden nog enkele bezwaren maar er werd toch besloten te trouwen. Het boerenbruidspaar werd door vele gefeliciteerd tijdens een gezellige receptie. Het werd een echt boerenfeestje met een spetterend optreden van Pieter Vogels. De boerenklompen waren tot in de late uurtjes te horen.

'Alles aan gedaan'

"Met de Boerenbruiloft achter de rug sluiten we carnaval 2022 in Roesdonk af", zegt CV De Roesdonkers. "Een bijzonder maar zeker geweldig seizoen. Mooi om te zien dat er in de verschillende kernen toch op het laatste moment van alles te doen was. Ook in Roesdonk hebben we er alles aan gedaan om er een spetterend seizoen van te maken."

Jeugd

De jeugd stond hierbij voorop. Wat hadden jeugdprinses Isis, jeugdprins Tygo en jeugdvorst Gijs er zin in. Er werd meegedaan aan de kinderoptocht in Budel en op maandag een rondje in Soerendonk. Met hun eigen jeugdreceptie was het feest helemaal compleet. Als afsluiting voor de jeugd was er op carnavaldinsdag om 21.11 uur de vogelverbranding met vuurwerk voor een knallend einde.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug