Luister
muziek
10 juli 2021 - 13:10
Deel dit artikel:

Offroad Budel afgelast: ‘Te veel onzekerheden’

De organisatie heeft met pijn in het hart besloten om de editie van Offroad Budel 2021 niet door te laten gaan.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Emmers
Advertentie

“Na heel veel wikken en wegen zijn we tot de conclusie gekomen dat er nog te veel onzekerheden zijn”, zegt de organisatie. Ze sommen op: “Blijven de huidige coronamaatregelen gelden? Wordt er versoepeld? Of komen er juist strengere maatregelen? Hoe zit het met internationale bezoekers?”

Er kan volgens de organisatie met de huidige maatregelen geen veilige editie van Offroad Budel georganiseerd worden zonder afbreuk te doen aan het evenement. “Denk met name aan het aantal deelnemers, terreinen en routes, en natuurlijk de sfeer. Mochten de richtlijnen versoepelen is het, in verband met de lange benodigde voorbereidingstijd, niet meer haalbaar om het evenement alsnog te organiseren.”

Onder de huidige maatregelen hebben ze ook substantieel meer vrijwilligers, ruimte en materialen nodig. Onder normale omstandigheden hebben ze al een organisatorische uitdaging en ze zien het nu als onhaalbaar. “Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag in oktober 2022 weer terug, op een Offroad Budel zoals wij het graag neerzetten.”

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie