Luister
muziek
13 juli 2021 - 09:15
Deel dit artikel:

Ledûb Volleybal Festival gecanceld door nieuwe maatregelen

Het Ledûb Volleybal Festival gaat tóch niet door. Een week geleden was er nog volop enthousiasme, maar afgelopen vrijdag werd dat weggenomen door de aankondiging van de strengere maatregelen.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Door de nieuwe maatregelen is het niet mogelijk om een mooi feest te organiseren. "We hebben daarom besloten om de stekker eruit te trekken", zegt voorzitter Pim Staals. "Plan B was om alleen te volleyballen bijvoorbeeld en die optie hebben we overwogen. Dat is financieel wel interessant, want we hebben kosten gemaakt. Maar dan krijg je zo'n slap aftreksel van het Ledûb Volleybal Festival", legt hij uit. "Het bekende gevoel en de sfeer krijg je onmogelijk terug."

Dat er veel vertrouwen was op de doorgang van het toernooi bleek wel uit de kaartverkoop, dat erg hard ging. De inschrijvingen voor het volleyballen zaten nagenoeg vol en ook voor het feest was veel interesse. Maar door beide gaat nu een streep. De tickethouders krijgen binnenkort een bericht. "De financiële kosten moeten we maar accepteren en hopen dat deelnemers ons het inschrijfgeld gunnen. Zij kunnen straks kiezen om het geld terug te vragen of het kaartje geldig te laten zijn voor volgend jaar. Ik hoop dat ze onze situatie snappen. Als een week voor het evenement alles wordt afgeblazen, dan heb je al kosten gemaakt. Anders hebben we volgend jaar misschien een probleem en kunnen we het niet organiseren zoals we willen."

Nieuwe datum

Er is al een nieuwe datum geprikt voor de editie van 2022. Dan vindt het Ledûb Volleybal Festival plaats op 10, 11 en 12 juni. “Ik durf wel te zeggen: dan gaan we er weer voor”, sluit Staals af.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie