Luister
muziek
14 juli 2021 - 09:17
Deel dit artikel:

Avond4daagse in Maarheeze kan nu weer echt doorgaan

Goed nieuws voor alle wandelaars van Maarheeze: De Avond4daagse gaat, zoals het er nu uitziet, door. Nadat dit in 2020 niet kon plaatsvinden en in het voorjaar van 2021 de mogelijkheid was om zelf de Home Edition te wandelen, gaan ze dit jaar als vanouds van start.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Van 31 augustus tot en met 3 september kun je vier achtereenvolgende avonden genieten van mooie wandelingen van 5 of 8 kilometer (bij voldoende aanmeldingen). Iedere avond kan er gestart worden tussen 18.00 uur en 18.30 uur. De start- en finishlocatie verschilt steeds zodat iedere wandeling helemaal anders is.

Op dinsdag 31 augustus wordt er gestart vanaf IVN Cranendonck (tegenover Kasteeltje Cranendonck), woensdag 1 september vanuit Hockeyclub Cranendonck en donderdag 2 september vanuit manege De Boschhoeve. Vrijdag 3 september is de start en finish bij De Smeltkroes. Deze laatste dag mogen alle wandelaars verkleed meelopen. Voor degenen die het mooiste of origineelste verkleed zijn, is er een leuke prijs te winnen.
Tijdens de laatste 2,5 kilometer van deze Avond4daagse zal ook de mini-maxi-route starten. Deze route is speciaal voor beginnende wandelaars of mensen die niet meer zelf kunnen lopen zodat zij toch kunnen genieten van dit mooie wandelfeest in Maarheeze.

Meelopen

Deelnemen met de Avond4daagse kost 4 euro, inclusief medaille op de laatste dag, en kan alleen middels voorinschrijving via de site kvw-maarheeze.nl. Losse avonden meelopen kan voor 1 euro per avond. Hierbij is voorinschrijving niet nodig.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie