Luister
muziek
17 juli 2021 - 06:05
Deel dit artikel:

Ledûb Volleybal Festival zet doneeractie op om uit onkosten te komen

De huidige coronamaatregelen maken het helaas niet mogelijk om Ledûb Volleybal Festival op een verantwoorde manier door te laten gaan. "Uiteraard balen we hier flink van, want niet alleen missen we jullie gezelligheid, maar ook de opbrengsten", zegt de organisatie. Daarom is er een doneeractie opgezet.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

"We zouden het fantastisch vinden als jullie een kleine bijdrage over hebben voor het Ledûb Volleybal Festival." Met het geld dat gedoneerd wordt, kunnen ze de onkosten van dit jaar betalen, zodat ze volgend jaar een spetterende jubileumeditie kunnen realiseren. Als dank word je 'vriend van het toernooi'.

Hier kun je doneren → https://bit.ly/2UNPGRN

Stekker eruit

Door de nieuwe maatregelen is het niet mogelijk om een mooi feest te organiseren. "We hebben daarom besloten om de stekker eruit te trekken", zei voorzitter Pim Staals afgelopen week na de persconferentie. "Plan B was om alleen te volleyballen bijvoorbeeld en die optie hebben we overwogen. Dat is financieel wel interessant, want we hebben kosten gemaakt. Maar dan krijg je zo'n slap aftreksel van het Ledûb Volleybal Festival", legt hij uit. "Het bekende gevoel en de sfeer krijg je onmogelijk terug."

Nieuwe datum

Er is al een nieuwe datum geprikt voor de editie van 2022. Dan vindt het Ledûb Volleybal Festival plaats op 10, 11 en 12 juni. “Ik durf wel te zeggen: dan gaan we er weer voor”, sluit Staals af.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie