Luister
muziek
23 juli 2021 - 22:15
Deel dit artikel:

Organisatie rommelmarkt Gastel opgestart, ondanks onzekerheden

Ondanks dat het onduidelijk is of de jaarlijkse rommelmarkt in Gastel dit jaar wel door kan gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang. De ouderraad van basisschool 't Lange heeft hiertoe besloten.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

De opbrengst komt ieder jaar volledig ten goede van de basisschool in Gastel. Voor de organisatie hiervan zijn ze afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Daarom wordt er door de initiatiefnemers van de rommelmarkt ook een oproep gedaan om meer vrijwilligers aan te trekken. Daarvoor zijn tal van mogelijkheden.

Meehelpen bij rommelmarkt

De rommelmarkt vindt plaats op 5 september van 09.15 uur tot 12.30 uur, op het Sint Cornelisplein. Maar de vrijwilligers zijn ook op andere dagen nodig. De dag ervoor moeten de spullen opgehaald worden bij de inwoners en vervolgens begint het sorteren. Op zondag kunnen ze hulp gebruiken bij de verkoop van de spullen. Bij interesse kun je contact opnemen met Gerrit Verhoeven via 0613141995 of mailen naar verhoevengj@gmail.com. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zaterdag mee te helpen met het bakken van wafels. Dit kun je thuis doen.

Mocht de rommelmarkt toch niet door kunnen gaan op 5 september, dan wordt er volgens de initiatiefnemers een andere activiteit georganiseerd. Meer info daarover volgt later.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie