Luister
muziek
9 november 2021 - 09:26
Deel dit artikel:

Groen licht voor jubileumfeest van CV Buulder Buk

Nadat we in de afgelopen twee jaren voornamelijk berichtgevingen moesten doen van allerlei activiteiten die niet door konden gaan, nu dan toch een bericht dat het wél doorgaat. CV Buulder Buk viert haar 66-jarig bestaan met maar liefst vier dagen feest in de grote feesttent aan de Poelderstraat in Budel.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - CV Buulder Buk
Advertentie

Wie daar de voorbije week voorbij kwam, heeft hem vast al een keer zien staan en de mannen en vrouwen van Buulder Buk bezig gezien met de opbouw. Voorafgaand aan de start van de opbouw en gedurende de dagen dat ze bezig waren, was er telkens die grote vraag: 'kan het feest eigenlijk wel doorgaan?' Vrijwel dagelijks is er vanaf de persconferentie tot en met dinsdag nog overleg geweest met onder andere de gemeente. "Uiteindelijk is het licht op groen gebleven en gaan we ervoor om alle bokken en geiten een mooi feest te bezorgen", zegt de carnavalsvereniging nu.

Een feest dat komende donderdag (elfde van de elfde) start met Ut Get Beginne. Om 18.00 uur kunnen kinderen, vaders, moeders, opa’s, oma’s en iedereen die dat wil, verzamelen bij basisschool De Triolier in Budel. "We lopen in een kleurrijke stoet naar het feestterrein waar om 19.11 uur burgemeester Roland van Kessel samen met Prins Bart I, Prinses Ingrid, jeugdprins Kes en jeugdprinses Mara de officiële aftrap zullen geven." Op het podium muziek van DJ Jerome, zanger Alex, Schorre Chef met MC Vals. Entree is Gratis.

Tonpraten

Voor vrijdag 12 november zijn er via buulderbuk.nl in de webshop nog kaarten te koop om te komen luisteren naar vijf mensen in de ton. Andy Marcelissen, Jan Strik, Peter van der Maas, Rob van Elst en Riza Tisserant zullen de lachspieren losmaken. Cabaret is er deze avond van de Penthouse Boys en Boy Janssen presenteert het geheel.

Jubileumfeest met Bokkenfest

Zaterdag is iedereen weer welkom om het jubileum te vieren met een groot Bokkenfest. DJ’s Siem en Bonte Carlo zullen samen met de band Waterproof Shampoo zorgen voor een feest. Op zondag sluiten ze het jubileum af met een ontbijt voor iedereen. Zaterdag is de toegang geheel gratis en ook op zondag kan je zomaar aanschuiven dankzij de medewerking van alle Buulse Bakkers en supermarkten. Ook het ontbijt wordt een feestje met een optreden van Jan Biggel.

Vergeet niet om je legitimatie, QR-code of een geldig vaccinatiebewijs mee te nemen. Ben je ziek of heb je verschijnselen die horen bij een coronabesmetting, dan kun je het feestje helaas niet meemaken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie