Luister
muziek
27 januari 2022 - 19:05
Deel dit artikel:

Theater De Borgh heeft veel moois te bieden

Eindelijk goed nieuws tijdens de persconferentie. De cultuursector, en dus Theater De Borgh in Budel, mag weer open.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

De theatercommissie van De Borgh staat te popelen om iedereen weer te verwelkomen tijdens de diverse voorstellingen. Om te vieren dat ze weer publiek mogen ontvangen, hebben ze zelfs een extra voorstelling ingelast. Op vrijdag 4 februari presenteren ze de cabaretvoorstelling van Jules Keeris: De Uitverkorenen.

Grappen en personages

Jules Keeris is geboren en getogen in Knegsel. In 2018 studeerde hij cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. Al tijdens zijn studie gaat Keeris regelmatig de hort op met zijn grappen en personages. Hij staat onder andere op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen Cabaret Festival. Bij de eerste komt hij in 2017 in de finale en bij de tweede wint hij in 2019 de publieksprijs.

Recht-voor-zijn-raapliedjes

Jules staat bekend om zijn opeenvolging van herkenbare en verzonnen personages die zich bevinden in absurdisme sketches. Daar doorheen laat hij zich echter van een persoonlijke kan zien, aangevuld met recht-voor-zijn-raapliedjes. In 2019 maakt hij zijn debuutvoorstelling De Uitverkorenen, die erg goed ontvangen wordt bij critici en het publiek.

Meer voorstellingen

De voorstelling begint om 19.30 uur. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 15 euro. Ben er snel bij, want er mogen maar 130 bezoekers ontvangen worden. Info en tickets via theaterdeborgh.nl. Je vind daar ook de agenda met optredens van onder andere Gerard van Maasakkers, Wim Daniëls, Pater Moeskroen, JanseDeCoomp, Steven Brunswijk en Lexke.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie