Luister
muziek
6 februari 2022 - 15:44
Deel dit artikel:

Eindelijk weer een voorstelling in De Smeltkroes: 'Professor D zit in de puree'

AK De Smeltkroes kan weer een voorstelling aankondigen. Op 13 februari om 11.00 uur staat de jeugdvoorstelling ‘Professor D zit in de puree’ van Hibert Geerling op het programma.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - AK De Smeltkroes
Advertentie

Voor slechts 4 euro kunnen kinderen van 5 tot en met 12 jaar (en hun (groot)ouders) genieten van de voorstelling

Het verhaal

Je gelooft je ogen niet, als Professor D (de briljantste, geniaalste, mega-intelligentste slimkees van de eeuw) je zijn uitvindingen laat zien. Maar wat heb je daaraan, als je iedere morgen in je eentje aan de ontbijttafel zit? Helemaal niets! En daarom is Professor D het zat. Het is tijd voor actie. Hij gaat op reis.

Met zijn tijdmachine reist professor D door verleden, heden en toekomst. Op zoek naar de schat, met een eeuwenoude kaart op zak, om even later een jonkvrouw te redden uit de klauwen van een draak. Want als het even niet meezit, dan zorgen zijn uitvindingen wel voor een oplossing.

Tickets

'Professor D zit in de puree' is een eigentijds sprookje vol goochelarij, magie en humor door Hilbert Geerling, vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Kaartjes voor deze voorstelling zijn alleen te koop aan de kassa van De Smeltkroes, voorafgaand aan de voorstelling. De kassa gaat om 10.30 uur open. De geldende coronamaatregelen worden bij deze voorstelling in acht genomen.

Het is mogelijk om aan de kassa ook al kaartjes te kopen voor de voorstelling 'Vuurkoning Vrek' van het Meemaak Theater op zondag 10 april.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie