Luister
muziek
19 februari 2022 - 15:48
Deel dit artikel:

Bibliotheek mag weer helemaal open: 'Dat gaan we vieren'

We hebben lang uitgekeken naar het moment dat de meeste coronaregels losgelaten kunnen worden. Vanaf 25 februari is het dan eindelijk zover, geen mondkapjes meer en ook de anderhalve meter regel verdwijnt. Dit betekent ook dat de bibliotheken van Bibliotheek De Kempen weer helemaal open kunnen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bibliotheek De Kempen
Advertentie

Sinds de opening van de nieuwe bibliotheek van Budel in De Borgh hebben coronamaatregelen meermaals roet in het eten gegooid om de nieuwe bibliotheek helemaal tot zijn recht te laten komen. "Maar deze tijden laten we achter ons en dat gaat we meteen vieren", zegt de Bibliotheek.

Op vrijdag 4 maart wordt elke bezoeker van Bibliotheek Budel verwelkomt met een gratis kopje koffie of thee aangeboden namens de organisatie. Ook is er een activiteit met het greenscreen voor alle jongere lezers. "Een mooi moment voor onze trouwe bezoekers om ze eens extra te bedanken voor de steun in de coronatijd. Maar het is ook zeker een uitnodiging voor iedereen die de bibliotheek nog niet gezien heeft en graag eens een kijkje komt nemen."

Bibliotheekbeeldje eindelijk terug

"We grijpen dit moment ook meteen aan om Bibliotheek Budel eindelijk helemaal compleet te maken. Er is in de afgelopen jaren meermaals gevraagd naar het prachtige bronzen beeldje dat bij de bibliotheek aan de Rubenslaan jaren heeft gezeten. We hebben het beeld al die tijd gekoesterd en het zal vanaf vrijdag 4 maart ook weer voor het publiek te bewonderen zijn. Het beeld maakt Bibliotheek Budel helemaal compleet en af."

Bibliotheek Budel is op vrijdag 4 maart geopend van 10.00 tot 17.30 uur in MFC De Borgh. Benieuwd naar de volledige openingstijden en activiteitenprogramma? Neem dan een kijkje op bibliotheekdekempen.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie