Luister
muziek
18 maart 2022 - 09:45
Deel dit artikel:

Rob Scheepers in De Smeltkroes, maar nu écht

Eerst zou Rob Scheepers met zijn derde avondvullende voorstelling 'Gulzig' op 30 en 31 oktober 2020 Maarheeze aandoen. Daarna werd het 5 en 6 februari 2021, toen 4 en 5 juni van dat jaar. Maar elke keer gooiden de toen geldende coronamaatregelen roet in het eten. Tot nu, want op 26 maart gaat AK de Smeltkroes hem dan toch eindelijk welkom heten. In een volle – want uitverkochte – zaal.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Rob Scheepers behoeft met name in de regio maar weinig toelichting. In 2014 maakte hij zijn cabaretdebuut met zijn eerste avondvullende voorstelling, maar inmiddels kennen we hem ook van columns op radio en tv en van zijn nieuwjaarsconferences. In oktober 2020 zou Rob zijn laatste twee try-outs voor de première van de voorstelling 'Gulzig' komen spelen in Maarheeze. Vooralsnog zou de enige beperking hiervoor zijn, dat de zaal van De Smeltkroes slechts voor ongeveer éénderde gevuld zou mogen zijn, wat betekende dat deze voorstellingen destijds in mum van tijd uitverkochten. Na de eerste voorstelling van dat seizoen moest AK de Smeltkroes echter al besluiten tot uitstel van álle voorstellingen die nog volgden.

Extra kaarten uitverkocht

Met de start van de tweede helft van het theaterseizoen 2021-2022 lijkt echter niets meer in de weg te staan om weer volledig ‘reguliere’ theateravonden te organiseren. Dit betekent dat de volledige zaal capaciteit weer benut kan worden en er geen toegangsrestricties meer gelden. Het theatercollege 'Masterclass Geluk' van Guido Weijers beet onlangs het spits af, en Rob Scheepers gaat nu dus volgen. Ondanks de toename van het aantal beschikbare stoelen zijn bij het verschijnen van dit artikel ook deze extra kaarten al verkocht.

Omruilen

Op grond van de voorverkoop van het vorig theaterseizoen zijn veel kaarten voor de voorstelling van Rob Scheepers al uitgereikt bij de start ervan. Deze kaarten zijn destijds echter voorzien van stoelnummers gebaseerd op een beperkt aantal zitplaatsen. Nu álle zitplaatsen van De Smeltkroes weer beschikbaar zijn, zijn de toen uitgegeven stoelnummers niet meer actueel. Kaarthouders kunnen voorafgaand aan de voorstelling hun kaartje(s) daarom omruilen voor (een) nieuwe. Omdat de verwachting is, dat de ontvangst die avond daardoor langer dan gebruikelijk is, wordt kaarthouders verzocht om zich hiervoor ruim voor de aanvangstijd bij de kassa te melden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie