Luister
muziek
29 Maart 2022 15:55
Deel dit artikel:

Ledûb Volleybal Festival keert na twee jaar terug met vijftigste editie

Na twee jaar afwezigheid keert het Ledûb Volleybal Festival terug dit jaar. Op 10, 11 en 12 juni wordt het weer een groot feest op het sportpark in Budel. Met honderden teams uit binnen- en buitenland, een volle camping, duizenden feestgangers en veertien dj's, bands en acts belooft het een fantastische vijftigste editie te worden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

De inschrijving is inmiddels geopend via de website ledubvolleybalfestival.nl. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met volleybal; er zijn niveaus voor iedereen, van recreatief tot divisieniveau. Ook zijn er aparte klassen voor dames, heren en mix (dames en heren gemengd). De inschrijvingen gaan hard: al bijna honderd teams zijn van de partij dit jaar.

Meer feest dan ooit

Een vijftigjarig bestaan moet je natuurlijk goed vieren, zeker nadat het jubileum van het festival al twee jaar uitgesteld is. Daarom zijn er dit jaar meer artiesten dan ooit te voren: veertien stuks in totaal. De namen zullen de komende weken bekend worden gemaakt via de social media van Ledûb Volleybal Festival. Ook kan er dit jaar langer doorgefeest worden op het buitenpodium, de beachstage. Daar zullen beide feestavonden tot 01.00 uur dj’s achter de knoppen staan.

Meedoen

De entree is gratis. Meedoen aan het volleybaltoernooi kost 95 euro per team of 50 euro voor 3-X-3-volleybal. Overnachten op de camping kan ook. Dat kost 6 euro per persoon.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie