Luister
muziek
25 Juli 2024 21:43
Deel dit artikel:

Hoe denk jij over recreatie en toerisme in Budel en Maarheeze? Gemeente Cranendonck wil dat weten

De gemeente Cranendonck is bezig met het opstellen van een nieuwe visie voor recreatie en toerisme. "Daarin nemen we ook graag uw mening mee", zegt de gemeente. "We willen binnenkort met inwoners van Budel en Maarheeze in gesprek over de toekomst van recreatie en toerisme in de gemeente en in uw eigen dorp."

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

De gemeente dan met aanwezigen over onder andere vrijetijdsvoorzieningen, bezienswaardigheden, leefbaarheid en de gewenste toekomstige situatie. In overleg met alle geïnteresseerde inwoners organiseren ze hiervoor in september twee momenten.

Verschillende meningen verzamelen

"We hebben al onderzoek gedaan en met recreatie- en horecaondernemers en andere betrokkenen gesproken om hun ideeën te horen", zegt de gemeente Cranendonck. "Ook willen we graag met de inwoners van elke kern een open gesprek voeren over de kansen en eventuele zorgen. Alle input nemen we mee bij het opstellen van het nieuwe beleid, de toekomstvisie en een uitvoeringsprogramma."

Met Budel-Dorplein, Budel-Schoot en Gastel heeft de gemeente afgelopen periode al gesprekken gevoerd en in Soerendonk wordt binnenkort een overleg gepland. In september willen ze gesprekken plannen met inwoners uit Budel en Maarheeze.

Meepraten

Als je mee wilt praten over recreatie en toerisme in Budel of Maarheeze kun je je aanmelden bij Ferdi Das, beleidsmedewerker Toerisme en Recreatie, via e-mailadres f.das@cranendonck.nl.

Je kunt tot uiterlijk 23 augustus een reactie geven. "Daarna gaan we in afstemming met alle geïnteresseerden twee data prikken voor overleggen. Eén voor het overleg met inwoners van Budel en één voor het overleg met inwoners van Maarheeze. Deze overleggen duren 1 tot 1,5 uur", aldus gemeente Cranendonck.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie