Luister
muziek
26 april 2022 - 17:47
Deel dit artikel:

Lintje voor Harrie van Horne uit Maarheeze: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in Cranendonck is Harrie van Horne uit Maarheeze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Van Horne wordt gewaardeerd voor onder meer de volgende vrijwillige activiteiten:

• Penningmeester en vrijwilliger bij de R.K. Kerk H. Gertrudis in Maarheeze. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het financiële en uitvoerende beheer van de begraafplaatsen, lid van de werkgroep bouw en onderhoud en de werkgroep diaconie Maarheeze en Soerendonk.
• Bestuurslid van en vrijwilliger bij de seniorenvereniging Maarheeze. Hij zet zich daarbij onder andere in als ouderenadviseur, organisator van bridgecursussen en coördinator van de vrijwillige ouderenadviseurs, belastinginvuller, activiteitenbegeleider en mantelzorg/ondersteuner van eenzame ouderen.
• Mede-initiatiefnemer van en vrijwilliger bij de Stichting Ontmoetingscentrum St. Josephschool te Maarheeze (‘Onze School’), hij was o.a. lid van de bouwgroep en van het klusteam.
• Coördinator bij de Stichting Goede Doelen Week Maarheeze.

Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in Cranendonck dinsdag hebben vier inwoners van onze gemeente een koninklijke onderscheiding ontvangen. Benieuwd wie de anderen zijn? Je leest het HIER.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie