Luister
muziek
30 april 2022 - 06:04
Deel dit artikel:

Herstel van gehavende wegen bij Gastel en Soerendonk na natuurwerkzaamheden

In 2020 en 2021 is in het natuurgebied Gastelse Heide, Leenderbos en Strijper Aa gewerkt aan natuurherstel. Voor dit project hebben veel zandtransporten plaatsgevonden over het Kranenveld en de Goorstraat in Soerendonk, wat voor schade heeft gezorgd. Dit wordt nu hersteld.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Staatsbosbeheer, de uitvoerder van dit project, laat in opdracht van de Provincie Noord-Brabant de weg gezamenlijk met de gemeente herstellen.

Planning werkzaamheden

  • In de periode van woensdag 5 mei tot en met dinsdag 10 mei wordt gewerkt aan de asfaltverhardingen van de Goorstraat. Het gedeelte tussen de Damenweg en De Olifant in Soerendonk.
  • In de periode hierna van dinsdag 24 mei tot en met woensdag 8 juni wordt gewerkt aan de asfaltverharding van het Kranenveld. Het gedeelte tussen De Olifant en einde verharding Kranenveld in Soerendonk.

Asfalt vernieuwen

Bij het onderhoud wordt de asfaltconstructie gerepareerd en de bovenste laag asfalt vernieuwd. De geplande werkzaamheden zijn onder voorbehoud afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het gemotoriseerde verkeer en de recreatieve fietsers worden met borden omgeleid.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie