Luister
muziek
19 juni 2022 - 09:33
Deel dit artikel:

‘Brabant Doet Wat’ op zomerbraderie Budel om gesprek aan te gaan met inwoners

De provincie Noord-Brabant staat dit jaar op verschillende evenementen in Brabant met een reizende ‘Brabant Doet Wat’-markt. Om het gesprek met inwoners aan te gaan over de energietransitie. Maar ook om Brabanders uit te dagen om kleine stappen te zetten naar een groener, schoner en duurzamer Brabant. Op 26 juni staan ze op de zomerbraderie in Budel om het gesprek met jou aan te gaan.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Ontdek hoe groen jij al doet, ga één van de groene challenges aan en deel jouw ideeën op hun Durf & Turf wand. Ook zijn er energiecoaches van Energie Coöperatie Cranendonck aanwezig om jouw persoonlijke vragen rondom verduurzaming en energiebesparing te beantwoorden.

Steentje bijdragen

Iedereen kan een steentje bijdragen aan een schoner, duurzamer en groener Brabant. Van je huis isoleren, meedoen aan een collectief energieproject tot minder vaak de auto pakken en minder lang douchen. De ‘Brabant Doet Wat-markt’ van provincie Noord-Brabant geeft je inzicht in de Brabantse energietransitie, laat je nadenken over jouw duurzame keuzes en daagt je uit om met groene challenges aan de slag te gaan.

Kijk voor meer informatie op brabant.nl/subsites/brabantdoetwat.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie