Luister
muziek
24 september 2022 - 15:06
Deel dit artikel:

Gemeente: 'Veel belangstelling voor isolatieactie Cranendonck'

Op 15 september is de isolatieactie in gemeente Cranendonck van start gegaan. Tijdens de online informatieavond zijn woningeigenaren geïnformeerd over de voordelen van isolatie en deelname aan de isolatieactie.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Eén van de voordelen is dat door de aankoop te bundelen, inwoners in onze gemeente een scherpere prijs krijgen. De actie is opgezet door gemeente Cranendonck in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

De technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs gevraagd een aanbod in te dienen. Deze zijn beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, garantstellingen en ervaring. Hierna is de beste partij gekozen om de actie uit te voeren.

Meer informatie en vrijblijvend inschrijven

Inschrijven voor de isolatieactie kan tot en met 13 oktober. Vanwege de drukte in de isolatiesector is er plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen binnen deze actie. Wees er dus snel bij als je mee wilt doen. Meer informatie over de isolatieactie staat op regionaalenergieloket.nl/cranendonck/acties. Hier kun je je ook inschrijven voor de actie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie