Luister
muziek
12 maart 2023 - 09:02
Deel dit artikel:

Heb jij het inwonersonderzoek over het azc-terrein al ingevuld?

Eind februari hebben alle huishoudens in Cranendonck het inwonersonderzoek ontvangen naar een passende invulling van het terrein waar het azc Cranendonck is gevestigd. Heb je het onderzoek nog niet ingevuld? Doe dit nog snel, want het is nog tot 19 maart mogelijk om deel te nemen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Harm van Leuken
Advertentie

Heb je inwonersonderzoek niet ontvangen? Dan hoort Cranendonck24 dat graag. Meld dat dan via een mail aan redactie@cranendonck24.nl.

Met het inwonersonderzoek wil het gemeentebestuur inwoners betrekken bij de plannen voor een passende invulling van een deel van het Nassau-Dietzterrein waar sinds 2014 het azc is gevestigd. Deze week zijn ook herinneringsbrieven voor deelname aan het onderzoek verzonden.

Goed om te weten: iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen aan het onderzoek, digitaal of analoog (met behulp van een papieren vragenlijst). Ieder huishouden heeft één uitnodiging voor deelname ontvangen. Het is echter wel mogelijk voor andere leden van het huishouden/bewoners op hetzelfde adres, om mee te doen.

Hoe kunnen andere leden van het huishouden/andere bewoners deelnemen? Stuur in dit geval vóór 17 maart een mail naar helpdesk@ioresearch.nl, met als onderwerp 'BAZCCRAN' én de vermelde inlogcode uit de brief. Vervolgens krijg je een persoonlijke link naar de vragenlijst toegestuurd. Belangrijke voorwaarden zijn: je bent woonachtig op hetzelfde adres en 16 jaar of ouder.

Hoe regel je een papieren vragenlijst (analoog)? Stuur voor het opvragen van een papieren vragenlijst vóór 13 maart een mail naar helpdesk@ioresearch.nl, met als onderwerp BAZCCRAN én de vermelde inlogcode uit de brief. Je kunt ook bellen naar 0800-0191 om een vragenlijst op te vragen. Houd dan ook je adresgegevens, projectcode en inlogcode bij de hand.

Kijk voor meer informatie op cranendonck.nl/azc.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug