Luister
muziek
25 Oktober 2023 06:01
Deel dit artikel:

VIDEO: Extra aandacht voor een duurzamer Cranendonck: 'We helpen graag'

Vanaf deze week is er volop aandacht voor een duurzamer Cranendonck, onder het motto ‘Ons Cranendonck, daar ben ik zuinig op’. Met video’s op sociale media, borden langs de weg en extra informatie worden inwoners bewust gemaakt van wat zij kunnen bijdragen om te zorgen voor een groenere en gezonde omgeving.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
Advertentie

Van het isoleren van een woning tot hergebruik van spullen en minder tegels in de tuin. “Mensen weten niet altijd goed welke, soms simpele, stappen ze zelf kunnen nemen om hieraan bij te dragen”, legt wethouder Karel Boonen (duurzaamheid) uit. “Daar helpen we graag bij, want alleen samen zorgen we dat ons mooie Cranendonck behouden blijft. Afhankelijk van het onderwerp bieden we daarom aanvullend ook advies en subsidie aan.” Denk hierbij aan onderwerpen als het verduurzamen van je woning, vergroenen van de tuin of het afkoppelen van de regenpijp.

De verschillende duurzaamheidsthema’s komen dit jaar en in het voorjaar van 2024 voorbij en geven een vervolg aan de duurzaamheidscampagne die gemeente Cranendonck vorig jaar is gestart. Komende drie weken staan bomen en een groene buurt centraal.

Bekijk onderstaande video over 'Ons Cranendonck, daar ben ik zuinig op'.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie