Luister
muziek
17 februari 2024 - 15:36
Deel dit artikel:

Cranendonckse ondernemers ontbijten en praten samen over cybercriminaliteit

Op vrijdag 8 maart organiseert de gemeente Cranendonck samen met Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) en Platform Veilig Ondernemen (PVO) een ontbijtsessie met als thema cybercriminaliteit.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

De bijeenkomst vindt plaats van 08.00 tot 09.30 uur in De Borgh in Budel.

Ben jij digitaal gezond?

Wat doet een cyberaanval daadwerkelijk met jouw bedrijf, je team, je relaties en met jou als ondernemer, inclusief de schade en de gevolgschade. Spreker Xander Koppelmans heeft het allemaal meegemaakt.

Voorkom dat je slachtoffer wordt

Voel je je overweldigt door het vele nieuws over cyberaanvallen en vraag je je af hoe veilig je persoonlijk online bent? Je bent niet alleen. In onze verbonden wereld vormt cybercrime een reële bedreiging. Spreker Michael Waterman geeft tips hoe je jezelf kunt beschermen. Ontdek hoe je met enkele simpele, maar krachtige stappen je digitale veiligheid drastisch kunt verbeteren, gebruikmakend van tools die je al hebt.

Aanmelden

Mis deze kans niet om een expert in je eigen cyberveiligheid te worden en meld je voor 29 februari aan via deze link: occ-cranendonck.nl. Ondernemers uit Cranendonck die geen lid zijn van OCC zijn ook van harte welkom.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie