Luister
muziek
24 februari 2024 - 08:08
Deel dit artikel:

Fiets, auto, openbaar vervoer? Denk mee over verkeer in Cranendonck voor de toekomst

Stel je gemeente Cranendonck in 2040 eens voor. Hoe ziet die er dan uit? Een landelijke omgeving met dorpen die bruisen en waar veel ruimte is voor fietsers en voetgangers? Met mogelijkheden voor sport en ontspanning in het groen. Of met een goede bereikbaarheid om snel op je werk te komen? De gemeente hoort graag jouw mening.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Gemeente Cranendonck
Advertentie

Hoe je dit ook voor je ziet: de regio groeit en daarmee neemt ook het verkeer in onze gemeente toe. "We hebben met meer auto’s en vrachtauto's te maken. Daarom kijken we vooruit, zodat we samen de juiste keuzes maken over hoe we onszelf willen verplaatsen. Hoeveel ruimte krijgen bijvoorbeeld fietsers, voetgangers of de auto en het openbaar vervoer? En hoe maken we dit duurzamer?", vraagt de gemeente Cranendonck.

Denk ook mee: online vragenlijst en bijeenkomst op 14 maart

Laat weten hoe jij denkt over verkeer in de toekomst in Cranendonck. Vul de online vragenlijst in op cranendonck.nl/mobiliteit en kom naar de meedenk bijeenkomst mobiliteit op donderdag 14 maart om 19.30 uur in De Borgh in Budel. Op die avond praten we met elkaar in kleine groepen over allerlei mobiliteitsthema’s.

Masterplan Mobiliteit 2040

Jouw inbreng nemen ze mee in het Masterplan Mobiliteit 2040. "Hierin beschrijven we hoe we denken over het verkeer in de toekomst in Cranendonck. Waarbij we uitgaan van onze gemeente waar je fijn kunt wonen en leven", zegt de gemeente.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie